100 گرم خرمای خشک حدود 285 کالری دارد، در حالی که انجیر با حدود 250 کالری از بین می رود، در غیر این صورت عملا تفاوت زیادی وجود ندارد.
تفاوت خرما با خرمای نرم چیست؟ خرمای تازه تفاوت اینجاست.
خرما پیارم در ترکیه کالری کمتری نسبت به خرمای خشک دارد، 100 گرم خرمای تازه با 140 کالری حاوی کمتر از نصف است.
اما آنها همچنین حاوی مواد معدنی کمتری هستند؛ برای جبران، خرمای تازه به ویژه سرشار از ویتامین C است.
چگونه خرمای تازه بخورم؟ درون میوه یک هسته دانه سخت و استوانه ای شکل است که پوسته ای چرمی آن را از بیرون محافظت می کند.
اکثر مردم خرما را با پوست می خورند، اما بسیاری از افراد خبره میوه را پوست می گیرند.
اما مراقب باشید پس از لایه برداری، دست های خود را سریع بشویید، در غیر این صورت رنگ قهوه ای به سختی پاک می شود.
خرمای نرم چیست؟ خرمای نرم و شیرین با نت عسل، طعمی کرمی به دهان می دهد.
گوشت خوب در حال ذوب شدن است و با رایحه ای شیرین و کاملاً میوه ای به کام پاداش می دهد. قبلاً بدون هسته و بدون افزودن مواد نگهدارنده.
آیا خرمای سیبرگر سولفوره شده است؟
بسته Seeberger Datteln 7er: خرمای شیرین عسلی با پالپ خامهای – برای شیرین کردن طبیعی غذاها – سنگدار، خشک شده و بدون سولفور – بدون شکر افزوده، گیاهی (7 x 500 گرم)
محبوبترین و رایجترین گونهای که کشت میشود خرمای مدجول یا مدجول است.
خرمایی که وقتی با طعم، شیرینی و آبدار زیاد خشک شود روز به روز محبوبیت بیشتری پیدا می کند.
خرمای مدجول ما بسیار شیرین است، در دهان ذوب می شود و طعم آن کمی شبیه کارامل است.
اگر زیاد خرما بخورید چه اتفاقی می افتد؟
اگرچه فروکتوز سالم تر از قند صنعتی در نظر گرفته می شود، اما در مقادیر زیاد کربوهیدرات و کالری بسیار بالایی نیز دارد.
علاوه بر این، خرما به دلیل فیبر بالایی که دارد، در صورت مصرف بیش از حد می تواند اثر ملین داشته باشد.
خرما فوق العاده سالم است. اگرچه این میوه دارای قند و کالری نسبتاً بالایی برای یک میوه است، اما مواد مغذی مورد نیاز بدن ما را نیز تامین می کند؛ آهن، ویتامین های B و C، پتاسیم، منیزیم و کلسیم، در حال حاضر 3 خرما در روز اثرات مثبت بسیاری بر بدن دارد.