مطالعات متعددی به طور خاص مصرف سیب را با کاهش خطر ابتلا به سرطان، به ویژه سرطان ریه مرتبط میدانند. در مطالعه سلامت پرستاران و مطالعه پیگیری متخصصان بهداشت، که شامل بیش از 77000 زن و 47000 مرد بود، مصرف میوه و سبزیجات با کاهش 21 درصدی خطر ابتلا به سرطان ریه در زنان مرتبط بود، اما این ارتباط وجود نداشت. از این رو به جرئت می توان گفت که قیمت سیب قرمز در همه جای ایالت یکسان است.
در مردان دیده می شود. تعداد بسیار کمی از میوه ها و سبزیجات منفرد مورد بررسی تأثیر قابل توجهی بر خطر سرطان ریه در زنان داشتند، با این حال سیب یکی از میوه های فردی بود که با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه مرتبط بود. زنانی که حداقل یک وعده در روز سیب و گلابی مصرف می کردند، خطر ابتلا به سرطان ریه را کاهش دادند. از میان مردان درگیر، هیچ ارتباطی بین خطر ابتلا به سرطان ریه و میوه ها یا سبزیجات مشاهده نشد.
- بیشتر بخوانید: Apple Box Market Wholesale Price Suppliers
در یک مطالعه مورد شاهدی در هاوایی، مشخص شد که مصرف سیب و پیاز با کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه در مردان و زنان مرتبط است. سابقه سیگار کشیدن و مصرف غذا برای 582 بیمار مبتلا به سرطان ریه و 582 فرد کنترل بدون سرطان ریه مورد بررسی قرار گرفت. خطر ابتلا به سرطان ریه در شرکت کنندگانی که بیشترین مصرف سیب، پیاز و گریپ فروت سفید را داشتند در مقایسه با افرادی که کمترین میزان از این میوه ها را مصرف می کردند، 40 تا 50 درصد کاهش یافت.
کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه در مردان و زنان و تقریباً در تمام گروه های قومی مشاهده شد. هیچ ارتباطی با شراب قرمز، چای سیاه یا چای سبز مشاهده نشد. هم پیاز و هم سیب سرشار از فلاونوئیدها هستند، به ویژه کوئرستین و کوئرستین مزدوج. لو مارشاند و همکاران یک ارتباط معکوس بین سرطان ریه و مصرف کورستین پیدا کردند، اگرچه این روند از نظر آماری معنی دار نبود. جالب توجه است، ارتباط معکوس مشاهده شده بین مصرف سیب و پیاز و سرطان ریه برای کارسینوم سلول سنگفرشی قوی تر از آدنوکارسینوم بود. همچنین می توان قیمت روز سیب خشک سیاه را در اینترنت جست و جو کرد.
در یک مطالعه فنلاندی شامل 10000 مرد و زن و یک پیگیری 24 ساله، ارتباط معکوس قوی بین مصرف فلاونوئیدها و ایجاد سرطان ریه مشاهده شد. در جمعیت نمونه، میانگین دریافت فلاونوئید 4.0 میلی گرم در روز و 95 درصد از کل فلاونوئید دریافتی کوئرستین بود. سیب و پیاز با هم 64 درصد از کل فلاونوئید مصرفی را تامین می کردند.
کاهش خطر سرطان ریه مرتبط با افزایش مصرف فلاونوئیدها به ویژه در افراد جوان و غیرسیگاری قوی بود. سیب تنها غذای خاصی بود که با خطر سرطان ریه رابطه معکوس داشت. از آنجایی که سیب منبع اصلی فلاونوئیدها در جمعیت فنلاند بود، نتیجه گیری شد که فلاونوئیدهای سیب به احتمال زیاد مسئول کاهش خطر ابتلا به سرطان ریه هستند.
رابطه کاتچین های غذایی و سرطان اپیتلیال در 728 مرد (84-65 ساله) به عنوان بخشی از مطالعه سالمندان Zutphen مورد بررسی قرار گرفت. چای، منبع طبیعی سرشار از کاتچین، 87 درصد از کل دریافتی کاتچین را در این مطالعه به همراه داشت، در حالی که سیب 8.0 درصد از مصرف کاتچین را به خود اختصاص داد.
- بیشتر بخوانید: سعر كيلو التفاح الاحمر اليوم
مشخص شد که مصرف کل کاتچین و چای تأثیری بر سرطان ریه ندارد، اما مصرف سیب با کاهش بروز سرطان ریه اپیتلیال مرتبط است. این امر از یافتههای مطالعات قبلی مورد بحث حمایت میکند، جایی که سیب به طور معکوس با سرطان ریه مرتبط است و ممکن است نشان دهد که کاتچینها به تنهایی در برابر سرطان ریه تأثیری ندارند. اطلاعات دیگر از مطالعه Zutphen Elderly ارتباط معکوس بین فلاونوئیدهای میوه و سبزیجات و بروز کل سرطان و تومورهای دستگاه گوارش و تنفس را نشان داد. باز هم، فلاونوئیدهای چای با کاهش خطر ابتلا به سرطان مرتبط نبودند.
- منابع:
- تبلیغات: