قابلمه گرانیتی آلمانی باعث از بین رفتن بافت معده انسان می شود!!!!

یک قابلمه پخت و پز با کیفیت بالاتر از همه با مواد آن مشخص می شود.

فلزات و پوشش های مورد استفاده باید گرما را به خوبی هدایت کنند.

به این ترتیب غذا به طور یکنواخت پخته می شود و در انرژی صرفه جویی می شود.

فولاد ضد زنگ و آلومینیوم به ویژه، و به ندرت مس، در قابلمه های پخت و پز استفاده می شود.

برخی از تولید کنندگان در ظروف سنگی تخصص داشته اند که بر این اساس پوشش داده می شود.

در نهایت این که کدام قابلمه گرانیتی آلمانی را در خانه روی اجاق گاز خود قرار دهید یک موضوع سلیقه ای است.

با این حال، هر اجاقی برای هر قابلمه ای مناسب نیست. فقط یک قابلمه نسوز روی اجاق گاز با شعله باز قرار می گیرد.

اجاق القایی به ویژه خواسته های خاصی را برای ظروف آشپزی ایجاد می کند.

قابلمه

پخت و پز در اینجا بر روی میدان مغناطیسی انجام می شود، بنابراین قابلمه پخت مورد استفاده باید دارای پایه مغناطیسی باشد.

در فروشگاه تخصصی آشپزخانه نه تنها هر قابلمه ای درب خود را پیدا می کند، بلکه هر آشپزی دیگ آشپزی خود را نیز پیدا می کند.

امروزه برای هر مناسبت قابل تصور دیگ مخصوص پخت و پز وجود دارد: قابلمه برای گوشت، برای سبزیجات، برای پاستا، مارچوبه یا سس، برای تفت دادن، خورش، بخارپز و بخارپز. یک قابلمه با دیواره بلند نیز مخصوصاً برای غذاهایی که قرار است پوره شوند مناسب است.

یک قابلمه یا قابلمه برای مقادیر کم یا سس بهترین کار را دارد.

یک درب محکم برای هر قابلمه مهم است. از اتلاف انرژی و تبخیر مایع جلوگیری می کند.

از دهه 1950، زودپز محبوبیت بیشتری پیدا کرد.

این قابلمه آنقدر محکم بسته شده است که فشار بیشتری در داخل آن ایجاد می شود.

افزایش فشار نیز نقطه جوش را افزایش می دهد. این بدان معناست که دمای بالاتر و در نتیجه زمان پخت کوتاه‌تر نسبت به یک قابلمه معمولی امکان پذیر است.

پخت و پز با این قابلمه مخصوص بسیار کم مصرف است.

با درج های مخصوص بخارپز، می توانید به آرامی در زودپز پخت کنید.