باید این را بدانید زیتون اسلایس بانیان به عنوان یک گیاه کشت شده از زمان های قدیم کشت می شده است. بنابراین، تصاویر آنها بر روی گلدان ها و آمفوره های مصر باستان و اطلاعات مربوط به آنها در متون همان زمان یافت می شود.
یونانیان معتقد بودند که الهه خرد، آتنا، حامی کار مسالمت آمیز، درخت زیتون را به آنها داد.
زیتوناسلایس بانیان به رنگ سبز برداشت می شود. زیتون هنگام پخت سیاه می شود. این به این دلیل اتفاق می افتد که در مرحله خاصی از تولید، آب نمکی که میوه ها در آن قرار دارند با اکسیژن اشباع شده است.
همانطور که می دانید یکی از ویژگی های اصلی زیتون اسلایس آن است. زیتون تعداد میوه ها در هر کیلوگرم وزن خشک است: هر چه کالیبر کوچکتر باشد، میوه ها بزرگتر هستند.
معمولاً زیتون اسلایس بانیان در پایین شیشه نشان داده می شود و از طریق کسری نوشته می شود. به عنوان مثال: 140/180 به این معنی است که در یک کیلوگرم حداقل 140 میوه وجود دارد و بیش از 180 میوه نیست.
زیتون اسلایس بانیان بر خلاف زیتون، با یا بدون سنگ ارائه می شود، اما پر نشده است. به گفته کارشناسان، زیتون هیچ ترکیب طعمی را تحمل نمی کند.
زیتون یک محصول سالم و مغذی است. آنها حاوی حدود صد ماده فعال هستند (ویتامین های E، A و C غالب هستند). در پالپ – تا 50-75٪ چربی، قند، پروتئین، پکتین، مواد خاکستر. مصرف منظم زیتون تاثیر خوبی بر عملکرد اندام های گوارشی و کبد دارد.
زیتون ها نمک زده، ترشی شده، در روغن، پر شده با پرکننده های مختلف ساخته می شوند.
زیتون به عنوان یک میان وعده مستقل خورده می شود و برای سالاد، سوپ، غذاهای گوشتی استفاده می شود. به جذب غذا کمک کنید. زیتون به خوبی با شراب های سفید و رز هماهنگ می شود و برای تهیه کوکتل استفاده می شود.
زیتون حاوی نوع خاصی از اسیدهای چرب (یعنی اسیدهای غیراشباع) است که سطح کلسترول بد را بدون تأثیر بر محتوای انواع مفید آن کاهش می دهد. این باعث حفظ تعادل طبیعی عناصر حیاتی در بدن می شود.
روغن، ویتامین ها و مواد فعال بیولوژیکی در نسبت های خاصی هستند که خواص درمانی زیتون را توضیح می دهد. تمام بافت های میوه زیتون حاوی لیپیدهای گیاهی، تعداد ید بالا (در محدوده 75-88) است. پوست زیتون حاوی مواد ضروری ارزشمندی است.