امروزه برای راحتی کار شما دستگاه دستگاه روغن گیر خانگی اویلی مورد استفاده قرار گرفته.
اگر می خواهید بدانید روغن گیاهی چیست، چه ویژگی هایی دارد و آیا واقعا بهتر از چربی های حیوانی است، این راهنمای شماست. در اینجا اطلاعاتی وجود دارد که به شما کمک می کند تا این مسائل را روشن کنید.
روغن نباتی واقعا بهتر است؟ سالها شنیدهایم که باید چربیهای گیاهی، روغنها و چربیهای حیوانی را جایگزین کنیم که مضرتر از اولی هستند. اینها سخنانی است که “احساس می شود”، اما ما هیچ مدرکی برای آنها نداریم.
داستان این واقعیت که چربی حیوانی به معنای مطلق بدتر از چربی گیاهی است، یک ترفند بازاریابی توسط کسانی است که میخواستند تجارت چربیهای گیاهی، اولین محصولات فشرده تولید شده پس از جنگ را پیش ببرند.
اما این چیزی نیست که ما می خواهیم در مورد آن صحبت کنیم.
در واقع، در این مقاله درباره خواص این روغنهای بهدستآمده از گیاهان صحبت میکنیم: متوجه میشویم که همه آنها یکسان نیستند .
و روغنها و روغنهای مفیدی برای بدن ما مضر هستند. و ما چیزهای کوچک زیادی را که نمی دانیم کشف خواهیم کرد.
برای شروع صحبت در مورد این موضوع، باید از اینکه روغن دقیقا چیست شروع کنیم.
این یک مایع آلی، چربی دوست و آب دوست است (یعنی در چربی حل می شود اما در آب حل نمی شود) و با ویسکوزیته بالا. این روغنهای گیاهی را با روغنهای شیمیایی و روغنهای معدنی ترکیب میکند، موادی با خواص فیزیکی مشابه.
روغن نباتی روغنی است که به وضوح از موجودات گیاهی استخراج می شود و در واقع قسمت چربی آنهاست.
چربی ها به نوبه خود مخلوطی از مولکول هایی به نام اسیدهای چرب هستند که ترکیب خاصی دارند: آنها زنجیره ای هستند، مانند آنچه برای بستن دروازه ها استفاده می شود. آنها را اینگونه تصور کنید.
حالا تصور کنید که زنجیرههایی هستند که خوب خم میشوند، جدید، و زنجیرههایی هستند که بد خم میشوند، مانند زنجیرههای زنگزده: شما کاملاً یک اسید چرب غیراشباع، زنجیره اول، و یک اسید چرب اشباع، دوم را تصور میکنید.
ترکیب شیمیایی کمی متفاوت است، اما تفاوت اصلی این است که چربی غیراشباع در دمای اتاق مایع است، چربی اشباع نشده است: روغن زیتون غیراشباع است و مارگارین یک اسید چرب اشباع شده است.