خرما کیلویی منبع غنی مس، منیزیم، سلنیوم و منگنز است. همه این مواد مغذی برای حفظ سلامت استخوان ها و جلوگیری از بیماری های مرتبط با استخوان (مانند پوکی استخوان) مهم هستند.
خرما سرشار از ویتامین K است. خرما همچنین حاوی بور است. تحقیقات نشان می دهد که بور یکی از دیگر مواد مغذی مهم برای حفظ سلامت استخوان است.
ممکن است سلامت مغز را ارتقا دهد. مشخص شده است که خرما در برابر استرس اکسیداتیو و التهاب در مغز محافظت می کند. مصرف منظم خرما با کاهش خطر بیماری های عصبی و عملکرد شناختی بهتر در افراد مسن مرتبط است.
مطالعه دیگری بر روی حیوانات به این نتیجه رسیده است که مصرف مکمل با میوه خرما پتانسیل کند کردن پیشرفت آلزایمر را دارد.
در مطالعه دیگری بر روی موش، مصرف طولانی مدت خرما به جلوگیری از التهاب در مغز کمک می کند.
ممکن است از التهاب جلوگیری کند. مشخص شد خرما دارای خواص ضد التهابی است.
خرما همچنین حاوی منیزیم است که ممکن است به تقویت ایمنی و مبارزه با التهاب کمک کند. اگر رژیم غذایی شما دارای منیزیم کم باشد، ممکن است سیستم ایمنی بدن شما برای مبارزه با التهاب به اندازه کافی قوی نباشد.
با این حال، تحقیقات محدودی در این زمینه وجود دارد. ممکن است از بارداری سالم حمایت کند.
یکی از راه هایی که خرما می تواند به زنان باردار کمک کند، شمارش کالری آنهاست. زنان باردار به حدود 300 کالری بیشتر از همسالان غیر باردار خود نیاز دارند. اما بیشتر زنان باردار تمایل دارند غذاهای پر کالری را انتخاب کنند که مواد مغذی کمی دارند. این می تواند مشکلات طولانی مدت ایجاد کند.
خرما می تواند جایگزینی سالم باشد. اگرچه کمی کالری بالایی دارند، اما بسیار غنی از مواد مغذی هستند. شواهد حکایتی نشان می دهد که فیبر موجود در خرما ممکن است از هموروئید بارداری جلوگیری کند.
یک مطالعه اردن بیان می کند که مصرف خرما در چهار هفته گذشته قبل از زایمان ممکن است نتایج مطلوب تری داشته باشد. مطالعات بیشتری در این زمینه ضروری است.
برخی شواهد حکایتی حاکی از آن است که خرما ممکن است ماهیچه های رحم را در ماه های آخر بارداری نیز تقویت کند.