با شیره انگور مانیزان شمع معطر بسازید!!!

شیره انگور قرمز و بنفش باعث کاهش چسبندگی پلاکت ها (تجمع پلاکت ها) می شود.

نوشیدن این آب میوه ها همچنین سطح کلسترول خوب (HDL) را افزایش می دهد و همچنین التهاب رگ های خونی را کاهش می دهد و توانایی آنها را برای آرامش (اتساع عروق و آرامش) بهبود می بخشد.

مطالعات انسانی نشان می دهد که نوشیدن شیره انگور مانیزان (به ویژه از انگور تیره) می تواند فشار خون سیستولیک، به ویژه فشار خون بالا را کنترل کند.

نوشیدن آب به مدت 2 تا 4 هفته باعث بهبود جریان خون در رگ ها و همچنین کاهش کلسترول بد (LDL) می شود.

شیره انگور خاصیت آنتی اکسیدانی و ضد التهابی دارد، می تواند بر سیگنالینگ عصبی تاثیر بگذارد و آن را بهبود بخشد.

مصرف این آبمیوه ممکن است خطر ابتلا به زوال عقل را کاهش دهد.

مطالعه ای بر روی گروهی متشکل از 12 سالمند مبتلا به اختلالات حافظه انجام شد که به مدت 12 هفته به آنها شیره انگور از انگور تیره داده شد. محققان بهبودی در رفتار شناختی و حافظه فضایی آنها مشاهده کردند.

شیره

مصرف شیره انگور تیره ممکن است از آسیب DNA که می تواند منجر به سرطان شود، جلوگیری کند.

یک مطالعه کره ای تأثیر مصرف منظم انگور را بر DNA نشان داد، شرکت کنندگان سالم سطوح آسیب DNA اکسیداتیو در سلول های ایمنی را کاهش دادند.

شیره انگور همچنین ظرفیت آنتی اکسیدانی پلاسما را در آنها افزایش داد؛ ترکیبات انگور در از بین بردن سلول های سرطانی روده بزرگ موثر هستند.

اینکه چگونه آنها به طور انتخابی روی سلول های سرطانی عمل می کنند هنوز در حال مطالعه است.

مطالعات آزمایشگاهی خواص ضد سرطانی شیره انگور را بر روی سلول های پروستات نشان داده است.

مطالعات انسانی نشان داده است که مصرف آن (480 میلی لیتر در روز) می تواند آسیب DNA را بدون عوارض جانبی عمده کاهش دهد.

آبمیوه می تواند تشکیل رادیکال های آزاد را تقریباً 15 درصد در مدت هشت هفته کاهش دهد.

عصاره انگور Muscadine به دلیل خواص محافظتی از پروستات به طور گسترده مورد مطالعه قرار گرفته است.

شواهد از آپوپتوز انتخابی (مرگ برنامه ریزی شده سلولی) سلول های سرطانی پروستات ناشی از آنتوسیانین های انگور پشتیبانی می کنند.

به طور شگفت انگیزی، سلول های سالم دست نخورده باقی می مانند.